Üniversitemizin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programına dâhil olmasından dolayı Uşak Üniversitesi Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi “Seranova Seramik Ar-Ge ve Tasarım” adlı panelini 25 Mayıs 2017 tarihinde Mustafa Kemal Paşa Amfisinde düzenlendi.

Panele Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman ASİ, Uşak Üniversitesi Seramik Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Yrd. Doç. Şirin KOÇAK ÖZESKİCİ, Seranova Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi ALPER, Seranova Seramik Ar-Ge ve Ür-Ge Müdürü Özlem ERÇİN, Seranova Seramik Üretim Müdürü Hüseyin YILMAZ, Seranova Seramik Üretim Planlama Sorumlusu Hasan ÇAĞLAYAN konuşmacı olarak katıldı. Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal SEZER, Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Menderes LEVENT, Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü Başkanı Prof. İsmail YARDIMCI, Seranova Seramik yöneticileri ve çalışanları, üniversitemizin değerli akademisyenleri ve öğrencileri izleyici olarak katıldı.

Seramik Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Yrd. Doç. Şirin KOÇAK ÖZESKİCİ konuşmasında ‘’Seranova Seramik ile Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması kapsamında ortak çalışmalar yapma kararı aldık. Bu karar doğrultusunda Üniversitemize verilen bu misyonu kısa, orta ve uzun vadede projelerle destekleyerek hem bölgenin kalkınmasına hem de sanayimizin yenilikçi çalışmalarını hızlandırmak için Uşak Üniversitesi olarak katkı sağlamak amacı ile düzenli olarak bir araya geliyoruz ve bu buluşmaları sık sık gerçekleştireceğiz ” dedi.

Seranova Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper de yenilikçi çalışmalara her zaman destek vereceklerini, birlikte çalışmanın şehrimize, bölge ve ülkemize sağlayacağı faydalara dikkat çekti.

Panel, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal SEZER’in, katılımcılara panele katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle son buldu.

25 Mayıs 2017