Üniversitemizin Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezince “Uşak Seramik Ar-Ge ve Tasarım” adlı panel 26 Mayıs 2017 tarihinde Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.

Panele Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın DALKIRAN, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Saim SAVAŞ ile Prof. Dr. Ali YILMAZ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal SEZER, üniversitemizin değerli akademisyenleri ve öğrencileri izleyici olarak katıldı. Uşak Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Yrd. Doç. Şirin KOÇAK ÖZESKİCİ, Uşak Seramik Teknoloji Müdürü Akın ÇAKAR, Uşak Seramik Ür-Ge Müdürü Emel İLHAN konuşmacı olarak katıldı.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın DALKIRAN açılış konuşmasında Üniversitemizin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programının sürdürülebilirliğinin önemine dikkat çekerek “Bu ortaklık çerçevesinde ilişkilerin ve iş birliğinin iyi planlanması gerekmektedir. Bu tür etkinliklerle Ar-Ge ve tasarım çalışmalarına yönelik yeni fikirler ortaya çıkmaktadır. Şehrimizde mevcut olan fabrikalarımızın değerli yöneticilerine ve çalışanlarına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Panel, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali YILMAZ ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal SEZER’in, katılımcılara panele katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle son buldu.

26 Mayıs 2017