Uşak Üniversitesinin’de üyesi olduğu Eskişehir Bilecik Kütahya Seramik İş Kümesi toplantısı 04.07.2017 tarihinde Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsünde bulunan ANAÇ Ön Kuluçka merkezinde gerçekleştirildi.

EBK Seramik İş Kümesi, ARİNKOM ve Uşak Üniversitesi Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi arasında kurumların birbirlerini daha iyi tanımaları amacıyla düzenlenen toplantıya EBK Yönetim Kurulu Üyeleri, ARİNKOM ve Uşak Üniversitesi Seramik Araştırma ve Uygulama Merkezi temsilcileri katılmışlardır. Gerçekleştirilen toplantıda USAM’ın vizyon ve misyonunu anlatan Uşak Üniversitesi Seramik Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Yrd. Doç Şirin KOÇAK ÖZESKİCİ üniversite sanayi işbirliğine büyük önem verdiklerini belirterek, bu konuda somut çalışmalar başlattıklarını kaydetti.

Toplantı, katılımcılar arasında rekabetçilik avantajı yaratacak olan üniversite ve sanayi arasında gelişmiş ve sürdürülebilir işbirliğini sağlamak amacıyla çalışmaların hızlandırılması kararıyla son buldu.

04 Temmuz 2017